Vinos Martínez

Hormek hitz egingo balute, ardoa protagonista duten hainbat eta hainbat abentura kontatuko zituzten, ardoa handizka saltzen mende bateko historia ez baita egunero betetzen. Lokala ireki zenean bezala dago, eta apalategi zaharrak botilaz beteta jarraitzen dute, nahiz eta beste batzuk, anitzak eta eguneratuak diren egun: pattarra, likoreak, sagardoa, txakolina, ardoa, kontserbak eta Idiazabal gazta. Bitxikeria gisa, ondutako botek arrakasta handia dute turista latinoamerikarren artean, zeinak euskal erroen oroigarri gisa eramaten dituzten.

 

 


 

Berreskuratze, Eraldaketa eta Erresilientzia Planaren esparruan gauzatutako proiektua, eta Europar Batasunak-Next Generation EU, Industria, Merkataritza eta Turismo Ministerioak eta Eusko Jaurlaritzako Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailak finantzatua.

faldonsmart